Góralskie Korbacze, Korboce
Obok smacznych gałek i oscypków w ofercie naszej bacówki znajdują się tradycyjne góralskie korbacze (serowe nitki). Te sery doskonale sprawdzą się w roli przekąsek, ale można je również wykorzystać jako składniki sałatek i wielu innych potraw. Dzięki zastosowaniu świeżego mleka bez żadnych dodatków mają prosty, nieskomplikowany skład i łagodny smak, który z całą pewnością docenią nawet najmłodsi miłośnicy podhalańskich specjałów.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 2
Wyświetlanie wszystkich wyników: 2
Pyszne góralskie korbacze z wieloletnią tradycją
Jeśli chcesz cieszyć się różnymi odmianami tradycyjnych wyrobów prosto z bacówki, u nas zamówisz nie tylko oscypki, ale też korbacze. Są one dostępne zarówno w wersji wędzonej, o ciemnobrązowej barwie, jak i niewędzonej, w całkiem jasnym kolorze. Te przypominające wyglądem makaronowe nitki góralskie sery wytwarzamy zgodnie ze starodawną recepturą, która liczy sobie około dwustu lat. Nasze produkty są całkowicie naturalne i nie mają sztucznych konserwantów. Do ich produkcji używamy wyłącznie świeżego mleka od owiec wypasanych wysoko na tatrzańskich halach.